• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

IJsselland Ziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis is een middelgroot ziekenhuis en ontstaan uit de fusie van het Rotterdams Bergweg ziekenhuis en het Eudokia Ziekenhuis.

Haar zorggebied betreft Rotterdam, Capelle, Nieuwerkerk, Ouderkerk, en Krimpen aan den IJssel. Zij biedt een breed pakket aan zorg met als sperpunt maag-, darm- en leverzorg (MDL).

Volgens Elsevier zijn de specialisten van het IJsselland Ziekenhuis al enkele jaren de beste MDL-artsen van Nederland. Er werken circa 90 medisch specialisten, 1400 medewerkers en 220 vrijwilligers.

Kwaliteit is een belangrijk aandachtspunt. Gegeven deze focus heeft het IJsselland Ziekenhuis in 2006 als eerste ziekenhuis in de regio Rijnmond het NIAZ kwaliteitscertificaat behaald. (NIAZ staat voor Nederlands Instituut Accreditatie Ziekenhuis).

Activiteiten network2day

Network2day heeft een netwerk ontworpen op basis van een hiƫrarchische backbone architectuur. Uitgangspunten voor het ontwerp waren een hoge doorvoersnelheid en een self-healing netwerk. Met andere woorden, eventuele uitval van netwerkcomponenten mag niet leiden tot uitval van functionaliteit. Naast het IP-netwerk is network2day ook gevraagd om de uitbreiding van de telefonie functionaliteit te realiseren. Op advies van network2day is gekozen voor een Voice-over-IP oplossing. Deze Voice-over-IP oplossing is gekoppeld aan de bestaande traditionele telefoon centrale. Om de bereikbaarheid van de poliklinieken en de bijhorende afsprakenbureaus te vergroten, is gebruik gemaakt van de Voice-over-IP callcenter functionaliteit.

IJsselland Ziekenhuis