• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

Damen Shipyards

Vandaag de dag heeft Damen meer dan 6000 werknemers in dienst, die werken in meer dan 35 bedrijven wereldwijd. Sinds de introductie van modulaire schepenbouw (de Damen standaard) heeft Damen meer dan 5000 schepen gebouwd. De scheepswerven van Damen zijn over de gehele wereld gesitueerd en zitten in de top van de wereldwijde scheepbouwers.

Activiteiten network2day

Door de modulaire scheepbouw van Damen Shipyards is communicatie voor haar van levensbelang. Immers, in één land het wordt het ontwerp gemaakt, in een ander land het casco, om vervolgens ergens anders het geheel af te bouwen. Kortom,een goed netwerk, zowel vast als draadloos, is hiervoor het fundament. Gegeven deze cruciale rol in de bedrijfkritische processen van Damen Shipyards, heeft zij network2day gevraagd een snel en robuust netwerk te ontwerpen. Naast het ontwerp, is ook de implementatie door network2day verzorgd. Daarnaast heeft network2day de netwerkbeheerders van Damen opgeleid, zodat het dagelijkse netwerkmanagement door haar zelf kan worden uitgevoerd. En voor eventueel serieuze problemen kan Damen Shipyards terugvallen op het calamiteiten servicecontract dat zij met network2day heeft afgesloten.

Met andere woorden: Damen is er van verzekerd dat zij altijd en overal kan communiceren. Zo waarborgt zij dat haar schepen modulair worden gebouwd, haar product aan de (klant)verwachting voldoet en dat zij bovendien een duurzame groei en winst kan laten zien!

Network2day is er trots op om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Damen Shipyards