• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

Partners


Wij geloven in “Best of Breed” technologie met een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast is focus en kwaliteit van essentieel belang in onze filosofie. Diepgaande kennis van de oplossingen en meedenken met de klant behoren hier ook toe. Vanaf de start van network2day is er een bewuste keuze gemaakt voor HP Networking. Dit heeft na jarenlange ontwikkeling geresulteerd in een zeer stevig partnership en bekroond met HP Partner of the Year.

Juniper Networks is een belangrijke aanvulling op ons portfolio voor wat wij onze klanten bieden. Ze zijn een belangrijke speler op de security markt. De keuze voor Juniper is met name door hun sterke firewall, SSL-VPN en IPS systemen.

Telefonie is niet meer weg te denken uit IP infrastructuren. Er zijn nog weinig ondernemingen die geen Voice Over IP hebben. Wij hebben hier expliciet gekozen voor Avaya - uiteraard in combinatie met Microsoft Lync.

Quarantainenet biedt netwerktoegangscontrole op zowel het LAN als het WLAN in combinatie met detectie & isolatie van besmette werkplekken. Netwerkbeheerders krijgen hiermee meer controle over wie toegang heeft tot welk gedeelte van het netwerk terwijl de beheerslast afneemt. In geval van virusbesmettingen op het netwerk grijpt Qmanage (de softwaretool van Quarantainenet) automatisch in.

Wij merken dat steeds meer partijen behoefte hebben aan snellere bandbreedtes, snellere applicaties en network performance management en dit alles tegen lagere kosten. Network2day richt zich op datacenter consolidatie, WAN optimalisatie en Cloud oplossingen. Riverbed is hier dé oplossing om dit te realiseren.