• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

Duurzaamheid binnen Network2day

Een must van dit moment is duurzaamheid. Een begrip dat door elke onderneming anders wordt ingevuld. Wij als betrokken onderneming vullen het in als bewustwording en het bewust maken van en over de consequenties van ons handelen en het effect/impact hiervan op de volgende generaties.

Network2day ziet duurzaamheid ook als een uitdaging, een uitdaging om alles eruit te halen wat erin zit. Want duurzaamheid bereik je niet in 1 dag. Duurzaamheid bereik je stap voor stap samen met een team van gemotiveerde mensen. Daar zijn wij mee bezig: stap voor stap erachter komen wat duurzaamheid voor network2day inhoudt. Eerst de kleine interne stappen, daarna de grote externe stappen.

De interne stappen zijn al genomen: duurzame inkoop van energie, papier en drukwerk. Geen post sturen maar veel per email versturen. Er zijn laptops aangeschaft zodat deze mee naar huis kunnen en uit gaan wanneer deze niet gebruikt worden. Het beperken van reizen door thuis te werken wanneer het kan. Daarnaast zal Network2day aan het eind van het jaar 20 bomen laten planten per 1000 kg verbruikt printpapier. Een kwestie van nemen en teruggeven dus.

Want aan het eind van de dag moeten wij als onderneming ook aan onszelf kunnen vragen of we alles eruit gehaald hebben wat we konden. En als het antwoord dan ja is, dan zijn wij geslaagd. Dan hebben wij onze uitdaging behaald.