• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

Nieuws

Network2day wint HP Networking Partner of the Year award!

Network2day wint HP Networking Partner of the Year award!

Op dinsdag 15 april 2014 heeft HP Nederland de Partner of The Year Awards uitgereikt. Door ons commitment, focus en heldere visie heeft HP Network2day gekozen tot Partner of the Year.

Network2day is uitgeroepen tot HP Networking partner of the Year door complexe infrastructurele projecten, het sterke team van de Network2day engineers en de focus en betrokkenheid van beide sales organisaties. Daarnaast wordt er eveneens beoordeeld door HP omtrent innovatie, new business development, omzetgroei en visie. Zo hebben wij een nieuwe succesvolle dienst ontwikkeld, te weten; Managed Services.

Robert van Kasteren (Algemeen directeur Network2day): “Dit is een bekroning voor ons werk van de afgelopen perioden. Onze inzet en focus op het winnen heeft hier een goud randje aan toegevoegd. Kortom; ik ben zeer trots op onze medewerkers die zich voor meer dan 110% hebben ingezet. Dankzij hen zijn we in staat geweest om prestigieuze projecten te winnen. Graag wil ik de Network2dayer dan ook van harte bedanken!”

Naar nieuwsarchief