• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

Managed Services

Uw bedrijfsnetwerk is de digitale tunnel naar de informatie die onmisbaar is voor uw bedrijfsvoering. Na inrichten van een optimaal netwerk voor uw organisatie is het dus zaak dat u verzekerd bent dat informatie snel, veilig, altijd en overal beschikbaar is. Om dit te garanderen is kwalitatief beheer nodig door de beste professionals, die kennis hebben van uw organisatie, processen, tooling en natuurlijk het netwerk.

Het doel van onze Managed Services is het ontzorgen van uw ICT afdeling. Wij nemen van onze klanten complexe taken uit handen, zodat ze zich op hun core business kunnen focussen. Een aanpak die bewezen kostenbesparend werkt. Door de jaren heen hebben we een indrukwekkende klantenlijst opgebouwd waar wij alles behalve ‘confectie' hebben geleverd. Voor onze Managed Services geldt dit exact zo, per klant een Service Level Agreement en een Dossier van Afspraken en Procedures.

De Managed Services van Network2Day zorgen voor een probleemloze netwerkinfrastructuur, uiteenlopend van het bieden van ondersteuning aan uw team tot aan het bieden van volledige Managed Services. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!